Fijne feestdagen

Vanaf 22-12-2023 na 12:00uur zijn wij gesloten.

Woensdag 03-01-2024 staat ons team weer voor u klaar.

Wij wensen u fijne feestdagen

Read More

Online snijwerk aanvragen & bestellen

Momenteel wordt achter de schermen hard gewerkt om ons online portal te lanceren.

Hier is het straks mogelijk om 24 uur per dag uw offertes aan te vragen. Wanneer u van de gewenste onderdelen een STEP- of DXF bestand hebt kunt u deze uploaden, de gewenste aantallen en materiaalsoort invullen. Vervolgens wordt kunt u live de prijs laten berekenen door het portal. Deze kunt u zelf ook enigszins beïnvloeden door bijvoorbeeld een langere levertermijn in te vullen. Wanneer u de bestelling plaatst zullen onze medewerkers de opdracht controleren en verwerken in ons ERP systeem en krijgt u een opdrachtbevestiging.

U kunt onze medewerkers benaderen om uw account te activeren.

 

Read More

Vacature werkvoorbereider

Ben je een Werkvoorbereider op zoek naar een boeiende carrière in de metaalbewerking? Of ben je een Metaalbewerker die klaar is voor de volgende stap in zijn/haar carrière? Dan is Van Alphen Metaal in Heesbeen misschien wel de perfecte werkgever voor jou! Je zult betrokken zijn bij het inzetten van orders, maken van offertes en het omzetten van productietekeningen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je calculatievaardigheden verder te ontwikkelen en offertes voor te bereiden.

Salaris range tussen de € 2.650,- / € 3.400,-

13 ADV & 25 vakantiedagen

CAO Metaalbewerkingsbedrijf

 

: https://lnkd.in/er6mEkqp

Read More

Beladingsbalg

Van Alphen Metaal BV heeft een beladingsbalg ontwikkeld voor het beladen van bulktrucks. De beladingsbalg wordt aan de bunker of de machine gemonteerd. Vervolgens kan deze elektrisch of handmatig op het mangat van de truck worden geplaatst.

De beladingsbalg kan naar wens in RVS of staal worden uitgevoerd en kan in elke gewenste lengte worden besteld.

De beladingsbalg kan worden voorzien van een sensor welke detecteert dat de truck vol is, zodat het overlopen wordt voorkomen.

Read More