Lissmac SMD 123RE

Op 10 december 2018 is onze nieuwe ontbraammachine geleverd. Daardoor kunnen wij nu zorgen voor de beste egale, goed ontbraamde of afgeronde randen. Deze machine doet dit snel en perfect.

De Lissmac SMD 123RE is een enkelzijdige, droogwerkende installatie die toelaat om alle mogelijke contouren van onderdelen in plaatmateriaal te ontbramen en mooi af te ronden. Bovendien past het systeem zich aan elke type contour aan. Dankzij een speciale transportband met hoge grip is het zelfs mogelijk om zeer kleine en dunne onderdelen te ontbramen. En dit allemaal op een uiterst energiezuinige manier, want er is geen vacuüm spoor nodig.

Hoe werkt dit nu precies?

Het volstaat om de onderdelen op de transportband te plaatsen. De rest van het proces verloopt volledig automatisch. De installatie omvat twee aggregaten die zowel gezamenlijk als afzonderlijk kunnen fungeren. Enerzijds is er de R-unit, een brede schuurkop die bramen kan verwijderen of de onderdelen decoratief kan afwerken. Anderzijds is er een borstelkop, de E-unit, die met verschillende rotaties en bewegingen op de randen inwerkt en voor een mooie afronding zorgt. De afwerking -en afrondingsgraad kan eenvoudigweg worden aangepast door de druk bij te stellen of de snelheid van de units of de transportband te veranderen. De Lissmac SMD 123RE valt heel gemakkelijk te bedienen via een aanraakscherm. De twee roterende borstelkoppen geven een richtingloze finish op de plaat. De machine is geschikt voor staal, rvs en aluminium. Het bewerken van platen met doordrukkingen is ook mogelijk.

Zoals u ziet, door deze machine is het ons mogelijk om uw producten perfect af te leveren.